Thursday, April 14, 2016

Regenegel

Regenegel 


PORUCIVANE OVDE
Narodni lek za bol u zglobovima - pomaže svima!


Sa godinama i ljudsko telo slabi. Mnogo ljudi ne uspeva da se sami izbore sa fizičkim zdravljem - već u mlađim danima zglobovi počinju da prave probleme. Ali danas je moguće da se rešite bolova u zglobovima.

Samo specijalista može dijagnostikovati bolesti ali bez obzira na ono što vam doktor kaže, postoje opšte preporuke koje su iste za svakoga. Kako biste održali svoje zglobove zdravima, trebate:

piti ne manje od 2 litra vode dnevno
vežbati svaki dan
jesti redovno
šetati na otvorenom na svežem vazduhu u udobnim cipelama.


VAŽNA INFORMACIJA:
Bol u zglobovima može prerasti u ozbiljan problem. Kako biste to izbegli, morate na vreme reagovati. Potrebno je da svom telu obezbedite osnovne komponente, odnosno kolagen i arapsku gumu.

Dnevna doza ovih fermenata za odraslu osobu je 10-15 grama. Možete je uneti tokom dijete ako pojedete 0,5 kg ribe (lososa, pastrmke isl.). Ako ne možete, doktori preporučuju da koristite druge dodatke kao izvor kolagena i arapske gume.

2015. godine, dodatak "REGENEGEL" je prepoznat kao najbolji lek za zglobove. Sadrži sve potrebne sastojke - dopire do žarišta bolova i odmah ih eliminiše. Bolovi prestaju iz sledećih razloga:

Istraživanja su pokazala da je kolagen koji ulazi u telo kroz kožu u stanju da vrati integritet hrskavice, ojača ligamente i olakša bolove u zahvaćenim zglobovima. Utvrđeno je da je povećana gustina kolagenskih vlakana i fibroblasta u krvi, kao i hrskavice i ligamenata.

* Fibroblasti su ćelije koje proizvode kolagen unutar tela.


PORUCIVANE OVDEREGENEGEL vam treba ako:ŽIVITE NEAKTIVNIM
NAČINOM ŽIVOTA

ISTEGNULI STE
MIŠIĆ ILI STE SE
POVREDILI


OSEĆATE TUPU
BOL U KOSTIMA,
PUCKETANJE
ZGLOBOVA


NE MOŽETE DA
ISPRAVITE LEĐA,
OSEĆATE
NELAGODNOST
PRILIKOM KRETANJA

No comments:

Post a Comment